Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

På bibblan!

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Sitter i universitetsbiblioteket just nu och pluggar. Eller ja, det är meningen att jag ska plugga i alla fall. Klockan är egentligen alldeles för mycket för att man ska sitta här, man borde göra någonting roligt, typ.. skratta. Men men, vi har jättemycket denna veckan så det får bli att vi sitter här en stund till.

Idag var jag i stan och handlade present till min lillebror. Det var mysigt att gå omkring helt själv för en gångs skull. Det är mysigt att alltid ha folk omkring sig men någon gång då och då behöver man sin ensamhet för att rensa hjärnan. Köpte även lite smågrejer, bland annat smink som jag var i desperat behov av. Upptäckte när jag kom hem att en av mascarorna jag köpt var lila. Vad gör man med en lila mascara?

HEJ FRÅN BIBBLAN!!


Jasmine

Dagens tips:

Du kan använda den till att göra lila slingor i håret när du ska på fest. HAHAHAHAAH

2009-10-18, 20:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback