Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lille - tråkigaste staden i världen

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Det är nåt fel på min "musplatta" eller vad det heter. Jag måste trycka svinhårt för att det ska klicka. Vad kan det bero på? Jag städade mitt rum innan och jag får för mig att lite damm som yrt omkring hamnat undertill, men det låter ganska osannolikt. Någon som vet hur man löser detta problem?

Jag sitter och pluggar världens absoult tråkigaste franskauppgift. Nästa onsdag har vi en 5-minuterspresenation om en slumpässigt utlottad stad och jag fick Lille. Där verkar det inte hända så mycket alls om ni undrar! Skittråkigt att skriva om. Det roligaste som hänt där är att de blev valda Europas kulturstad år 2004. Och det vet jag inte ens hur man säger på franska så det struntar jag i. Har även en massa accounting att läsa, helst till imorgon. Ja hujedamig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback