Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Föräten

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Lördag kväll var slapp - som vanligt. Jag tror inte vi har varit ute en enda lördag sen vi kom hit. Söndagar, onsdagar, fredagar ja, men lördagar - never. Grejen är att jag och Sofia har äta-vad-vi-vill-dag på lördagar vilket alltid resultrerar i att vi fullkomligt VRÄKER i oss onyttigheter. Resten av veckan är tråkmat (d.v.s. nyttig mat) men på lördagar kan vi köpa precis det vi vill ha allra mest och då blir det ju en del eftersom man måste klämma in allt under en dag. Och efter man har ätit 15 kilo godis, chips, pizza etc. etc. är man inte jättesugen på att klä upp sig och gå ut och dansa. Så man är hemma istället.



Ovan är allt jag köpte igår (+ Ellas chipspåsar). I den stora blå påsen är det faktiskt lösgodis, även om kvaliteten och valmöjligheten inte går att jämföra med svenskt. Utöver detta köpte jag pizza, coca-cola, salsadip och pop-corn. Dock är ungefär hälften kvar idag; efter en halv pizza och en mellanstor chipspåse är det rätt svårt att få ner mer. Kanske man ska ta och äta lite nu på morgonkvisten..?

Det soliga vädret håller i sig men stormen har dragit förbi = ganska behagligt väder. Inte sommar eller nåt, men definitivt tillräckligt för att ta en liten promenix runt campus. Måste läsa lite accounting (Det. Tar. Aldrig. Slut) men förhoppningsvis är solen kvar i eftermiddag också.

Pussi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback