Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sweet dreams

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Jag drömde en konstig dröm inatt. Den innehöll bl. a. en översvämning där jag räddade en tjej från att dö, fast jag inte tyckte speciellt mycket om henne, att mamma blivit knäpp och kollade på myrornas krig på tv, ett stort piratskepp etc. Det bästa av allt dock var min futuristiska version av Spotify. I min dröm fanns det, istället för låtar, en massa olika kakor och bullar man kunde välja mellan. När man klickade på det dök det upp i rutan och man kunde ta det med handen och börja äta. Mmmm, vad jag åt kladdkaka! Längst upp i hörnet såg man räkningen, d.v.s. kostnaden för alla kakor man ätit. Jag och Martin lyckades äta kakor för 980 pund tihi.

Nu har jag nyss krängt en uuuuunderbar måltid bestående av stek, smörstekt potatis, rödvinssås och fetaostsallad. Fattar inte varför jag alltid gör så mycket mat, mina portioner blir alltid gigantiska. Men jag hade lätt kunnat stoppa i mig en till! Vem sa att man måste leva på tonfisk bara för att man är fattig student? Det är verkligen en av sakerna jag älskar med Storbritannien; man kan hitta riktigt billig mat! Och då är det inte bara skit (som konserverad skinka.. Hrmmhrmm Ella..) utan till och med det ekologiska är mycket billigare än i Sverige.

Ikväll ska vi på vår första lektion på Heriot-Watt Dance Society! Ska visa mailet vi fick sen, very spännande!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback