Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Happy Halloweeeeeen

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Craaaazy kväll igår. Jag var inte alls sugen på att gå ut men tvingade mig själv att göra mig iordning och då blev jag på bättre humör. Först Bacaro för att möta upp Sandras pojkvän Keili och hans vänner som hälsade på från St Andrews/Norge. Sen vidare till Opal Lounge där de bokat bord i VIP-sektionen för oss allihop. Jag vågar inte tänka på hur mycket de spenderade men champagne- och shotglasen fylldes på under hela kvällen och vi hade riktigt kul.

Vaknade redan klockan nio imorse, pigg som en piggelin. Har kollat på Project Runway och ska nu ner och se om tjejerna har vaknat. Tvivlar på det dock. Idag ska vi till ASDA. Dels för att köpa mat, dels för att köpa cheesecake (min nya lördagscraving) och dels för att köpa saker till Halloweenfesten ikväll. Vi ska vara hemma hos norrmännen i stan och vi har tagit på oss ansvaret att dekorera. Måste också hitta någon slags Halloweenkostym. Jag har inte tänkt riktigt på vad jag vill klä ut mig till, utan jag får se på ASDA vad dom har och få inspiration utifrån det.

Här är lite bilder från Ghost Tour-kvällen:


Vår tourguide


Kolla ögonen på honom! Han ser liksom ond ut, fast änd lite dumsnäll. En sånhär har de på ASDA också och sist jag var där och handlade höll jag på att dö av skräck när den plötsligt började prata och röra sig.



Ella Bella jätterädd.


Dum dum duuuum.


Haha alltså, det här tortyrrummet var läskigt men nu när man kollar på bilderna ser det skitfattigt ut.


På 'Under the Stairs' etterpå!


Den här hunden, Bobby, är tydligen känd i Edinburgh för sin lojalitet till sin husse. När hussen dog satt Bobby vid sin hans grav i flera år, tills han själv dog. Nu är alla barer och affärer runt det här området döpt efter honom (ni ser i bakgrunden Bobby's Bar bl. a.)

Jag tog inte en enda bild i någon av stensalarna vilket är lite synd, men jag var för rädd at the time för att ta upp kameran. Nu ska jag Googla lite Halloweeninsipration. Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback