Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Godmorn

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Vaknade nyss med huvudvärk. Och det är inte bakishuvudvärk som man kanske skulle tro. Grejen är att jag fick huvudvärk redan innan vi gick ut igår och det har hållt i sig sedan dess. Jag som ska till stan och shoppa! Det måste gå över, behöver vara väldigt fokuserad när det gäller såna livsviktiga saker.

Gårdagen var sådär lagom kul som vissa kvällar är. Vi var först i norrmännens lägenhet och sen drog vi vidare till Bacaro. Största delen spenderades faktiskt med att försöka rädda stackars Ella från en sjukt efterhängsen kille som vägrade ge sig och inte alls verkade fatta tydliga hintar.

Roligast igår:

ELLA: Är det ost i parmesan?

HAHAHAHAHA. Förlåt gumman, det var bara så himla kul.

Oh, jag och Sofia träffade en till Flight of the Conchords-fanatiker (eller okej, vi var fanatikerna. Han var mer har-sett-serien-och-gillar-den typ) som vi stod och pratade med. Norrman var han också, kan ni tänka er! Vi gjorde en remake av vår Too many dicks on the dancefloor-video för honom, tihi.

Jag var superdålig på att ta bilder igår. Blev typ en. Inte värt att lägga energi på att föra över den till datorn just nu. Ska äta lite frulle och sen in till stan. Ciao!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback