Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Aldrig färdigmat igen!

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Usch, usch, usch! Hade nyss världens äckligaste matupplevelse. Var lite trött efter skolan och orkade inte laga mat riktigt som jag brukar. Kom på att jag hade en burk färdig Tikka Masala så jag stekte lite kyckling och blandade. Och gud vad det smakade illa! Ärligt talat, man kunde verkligen smaka kemikalierna och konserveringsmedlen och allt annat som med säkerhet var istoppat i den såsen. Nej, hädanefter är det hemmalagad-från-scratch-mat som gäller.

Om en timme är det circuitsträning med the athletic's team som gäller. I ett perfekt universum hade jag gjort lite franska innan dess, kanske även lite annat smått och gott som vi har att plugga. Fast nu lever vi ju i verkligheten och där kollar man på The Good Wife istället. Ciau!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback