Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

AAAAH

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Ingenting slår ett jobbigt träningspass. Gud vad man känner sig duktig och hälsosam. Sofia den galenpannan sprang en mil, riktigt så duktig var inte jag. Men ändå ganska!

Har haft en ganska händelselös dag i övrigt. Management först på morgnen (11.15) där vi gick igenom School of Human Relations. Vi har en essay som ska lämnas in om tre veckor och den står för HÄLFTEN av vårt sammanlagda betyg! 50%!!!! Jag dog lite när jag hörde det. Bäst att man gör bra ifrån sig där.

Sen var det franska med Mrs. Skräcködla. Två dagar i veckan, onsdag & måndag, har vi en jättesöt liten franskafröken som gör att man blir bekväm med att prata. Då gillar jag franskalektionerna. Men på fredagarna......... Då har vi en tant, ca 55 år, ser ut som en typisk engelsk lärarinna med glasögon och kortklippt grått hår - och hon är fruktansvärd! Hon tvekar inte på att peka på dig, be dig säga något på franska och skälla på dig om du misslyckas. Hon skäller inte genom att skrika, men hon säger någonting spydigt som får en att skämmas och önska att man var någon annanstans. På ett mycket subtilt sätt får hon alla att känna sig otroligt dåliga på i stort sett allt. Vet inte ens vad hon heter, Skräcködlan eller Skräcktanten har det varit sen första lektionen.

Ooooch sen var det lite mer skola men det var ingenting intressant. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Kanske vi är hemma, har en del att plugga. Lewis, killen i Sofias korridor, har en spelning på en klubb ikväll (han spelar trummor) och undrade om vi ville komma. Vi är inte jättesugna, men vi får se.

Ciao ciao ciao.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback