Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Underlig natt

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Jag drömmer ganska ofta konstiga drömmer, men den här tar nog priset:

Det börjar med att jag befinner mig i ett land där invånarna är strutsar. Plötsligt skriker strutsarna "Gulingarna kommer!" och då fick jag sätta mig på en strutsrygg och skynda mig till närmsta bergstopp. Gulingarna visade sig vara gigantiska uppblåsbara giraffer som, enligt strutsarna, kom då och då för att förstöra deras land (denna del påminner mig om någonting, en bok eller film, men kan inte komma på vad..)

Sedan befinner jag mig plötsligt på en kryssningsbåt med min familj och vänner. Jag känner mig jättekonstig, deprimerad och arg på allt och alla. Världen är helt dimmig och jag har en stor klump i magen över någonting, väldigt underlig känsla. Jag träffar Sofia som säger att vi ska gå en promenad men det visar sig att hon istället blivit assigned att ta mig till sjukhuset för en intervention. För guess what; jag är alkoholist. Först vägrar jag inse det, gråter och skriker och beter mig som en galning. Jag förstår inte hur jag kan vara alkoholist; jag dricker bara högst en gång i veckan. Men enligt mina doktorer har jag druckit mycket  varje dag för fast mitt medvetande har suddat ut det.  Sen låter jag mig läggas in på sjukhuset, där mina föräldrar hälsar på mig och berättar hur de varit oroliga för mig i flera månader. Dessutom har jag fått ett nytt syskon, en liten bebis
(tror det är mitt undermedvetna som räknar in vår nya lilla valp i familjen). Jag ligger i rehabsängen i flera dagar, och Mimmi H är där för att underhålla och hjälpa mig. Hela tiden är det folk omkring mig som viskar och tittar på mig som att jag ska explodera eller få ett anfall, och min värld är totalt snurrig genom hela drömmen.

Det är ganska najs att vakna på morgonen och inse att man inte har ett spritberoende faktiskt. Eller uppblåsbara giraffer jagandes efter en.

Jonna

HAHA alskar att folja din blogg.. du e sa rolig :) Hoppas ni har det bra!!

2009-11-22, 11:38:13
Hemsida: http://jonnasofianordkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback