Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ich bin ein plugghäst

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Sitter i biblioteket och försöker plugga. Lovade mig själv att jag skulle få blogga (ja, det är lite av en drog) efter att jag läst hela budget-kapitlet i accounting. Det var kämpigt och otroligt långsamt, men nu är jag klar. Synd bara att det återstår 22 lika dödligt tråkiga och långsamma kapitel.

Det är bara ungefär två veckor kvar tills exams. Två veckor! Om två veckor har jag fyra gigantiska prov som jag förväntar mig, enligt egen standard, att få A på. Let's see how that goes. En sak man kan vara tacksam över dock är att vi idag hade våra sista lectures. Imorgon är det tutorials och sen har vi hela nästa vecka fri. Den kommer förmodligen tillbringas på biblioteket. Läste för övrigt att biblioteket kommer ha öppet 24/7 hela sista study-veckan. Jag hoppas att jag slipper utnyttja de extra timmarna för ofta.

Eftersom jag kommer byta skola behöver jag egentligen inte avsluta mina kurser, eller åtminstone inte få bra betyg på dem. Men jag tycker ändå det är viktigt att försöka få så bra betyg som möjligt, så jag kan se vart min nivå ligger och känna att jag har fått ut någonting av mina timmar av slitplugg.

Hoho, nu ska jag muntra upp mig själv med lite.. jaa.. lite facebook kanske. Ciao!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback