Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hallowparty

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Hello,

Det blev en lyckad kväll igår, trots problem med att hitta kostymer. När vi åkte till ASDA vad vi övertygade om att vi skulle hitta någonting att ha på oss bland de miljarder halloweengrejer vi sett där förra veckan. Vi kommer fram och upptäcker; DET FINNS ABSOLUT INGENTING KVAR! Allt är totalt urplockat, inte ens några masker kunde vi hitta. Efter en stunds panik sprang Ella och Sandra iväg och kom tillbaka med fyra dräkter - för sjuåringar. Perfekt, sa vi och betalade och åkte hem.

Det blev en del klippande, syande (är det ett ord?) och annat innan jag kunde få min sjuårings-catsuit att passa. Var nog meningen att den skulle sitta löst på ett barn men på mig satt den som en kroppsstrumpa. Haha, vi såg ganska roliga ut tror jag men åtminstone körde vi inte på slutty nurse/maid/cop-klichéen.

När vi kom till Axel vid sju (vi hade lovat att komma tidigare för att hjälpa till) satte vi upp spindelnät i hela lägenheten och städade lite. Axel hade gjort världens godaste pastarätt med sallad och vitlöksbröd till oss, supergulligt. Vi satt alla och åt framför TV'n och det kändes precis som hemma. Tänk att jag inte har kollat på TV på två månader!

Vid nio kom fler folk och jag hade jättekul hela kvällen.


Min catsuit pre-klippande/syande. Mind you att jag fick bara precis på mig den i det här tillståndet. Den satt extremt tight och den var inte speciellt vacker.


Jag försökte sminka mig 'läskigt' genom att ha överdriet mycket ögonskugga. Tror inte jag lyckades precis, såg mest underlig ut. I håret band jag fast en del av Sofias avklippta tyllkjol. Man tager vad man haver.

Lägger upp fler bilder från festen när jag får tag på dem från Ella. Jag glömde kamera så det blev inget fotande från min sida. Nu är det dags för IKEA. Köttbullar!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback