Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The Christmas spirit

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Jag är TRULY sorry för min tråkighet men hela kvällen har bestått av huvudvärk och college-letande. Har försökt komma igång med den essay jag måste göra för att söka in på FIT men med tinningar fyllda med vad som känns som exploderande bomber är det säkrast att lämna skrivandet för ikväll. (fast lite blogg klarar jag nog av..)

Idag var jag i stan. Köpte present till papi och saker till mig själv. Blev fyra blusar (hatar ordet blus, låter överklasstant på 50-talet) och ett par tights. Kan kanske visa imorgon om jag känner för det. MOHAHAHA.

Det är julmarknad i Edinburgh nu. Fram till den tredje januari tror jag. Det är mysigt. De sålde pepparkakor, glögg (Glüh Wine eller vad det heter på tyska), pretzels och andra godsaker. Det fanns till och med skridskobana och karuseller. Om ändå Sverige kunde lära lite av utlandet om julmys. I Helsingborg är det julmarknad en dag (alldeles för tidigt dessutom) och den är inte speciellt intressant.

Oh förresten, såg nya avsnitten av Scrubs idag. Hade höga förväntingar då Scrubs är en av mina bästis-serier i hela världen. Men G.U.D vad dåligt det var. Seriöst, funderar på att bojkotta. Nya huvudpersonen (!) är ett skämt. Och inte ett kul sådant.

Ska hjälpa Martin med hans english essay och sen är det bumsing i sängen!




Julmys i Edinburgh



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback