Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hemma!

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Åh, finns det någonting bättre än att komma hem efter en lång tid av frånvaro? Ja, möjligtvis när man dessutom har en pojkvän man inte träffat på lika länge. Att träffa Martin var helt underbart, tror inte jag fattat riktigt hur mycket jag saknat honom förrän när jag faktiskt såg honom igen. Är nästan lite nykär tror jag. Vi bytte julklappar igår och jag fick en underbart fin väska från Apriqot:



Den är snygg, rymlig, 100% läder och PRECIS vad jag ville ha. Var rädd att min Jack Wills-tröja till Martin inte skulle vara någonting i jämförelse, men han verkade gilla den så jag är glad.

Idag har jag varit lite på stan och köpt julklappar till kusiner och lillebror. Kvällen har spenderats med att slå in miljarder julklappar och äta godis. Känns ganska sjukt att det är julafton redan imorgon men det ska bli mysigt. Klockan tio ungefär åker vi till släktingar i Göteborg och sen är det tillbaka till Båstad den 25:e för juldagsfirande på Pepes. Det kommer bli niiiiize.


God jul allihopa!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback