Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tillbaka för en stund

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer


Pappa ringde imorse och frågade om jag mådde för att jag inte uppdaterat min blogg på länge. Kanske är dags nu. Anledningen till att jag inte skrivit är att jag blir så otroligt oinspirerad av allt internet-tjafs på sista tiden. De har självklart fortfarande inte kommit och nu är det beräknat till torsdag nästa vecka. För mig känns det lika troligt som att jag kommer vinna 7 miljoner dollar imorgon, men vi får se. Kanske det ändå löser sig till slut.

Lite roligare nyheter:

- jag fick väldigt bra betyg på alla mina midterms, vissa av dom över 100% rätt (man kan få poäng på extra credit-frågor)
- jag har fått tillåtelse att göra mina finals lite tidigare, så jag kan åka hem tidigare till jul!
- ikväll är det Halloween och vi snart gå till Ricky's för att hitta en rolig utklädnad


Lovar att uppdatera bätte så fort vi får internet.





At Union Square

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer


Sitter och skypar med Martin i solen




Och förresten..

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
.. vi har fortfarande inte fått internet hemma. Efter tre veckor.  Det finns en liten installationsgubbe någonstans i den här stan som inte förtjänar några julklappar i år.




Halloween countdown

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Nu i helgen är det dags. Den mest amerikanska av alla amerikanska högtider; Halloween. Min lärare berättade att näst efter jul är detta den mest köpstarka helgen under året - och man ger inte ens varandra presenter. Det är allt godis, alla kostymer, alla fester, alla dekorationer som folk lägger så otroligt mycket pengar på. Det här blir mitt första Halloween i USA så jag vet inte hur det är, men enligt alla jag pratat med är det helt galet. Folk är utklädda från topp till tå under hela helgen, de går verkligen all in.

Vad ska man själv klä ut sig till då? Förslag är välkommet. Jag funderar på att vara nån slags ond ice queen (man vill ju ändå vara hyfsat snygg, det är ju fest!) med en massa vitt smink och glitter och nån vit klänning. På det viset kan man slippa lägga ner en massa pengar på dyra kostymer. Det får bli att reka i helgen. Vi får i alla fall hoppas att det inte blir en favorit-i-repris från förra året i Skottland då vi i sista minuten åkte till mataffären ASDA och köpte kostymer för barn i åldern 6-8 år som vi sedan klippte sönder. Not very attractive.





I ett mail från min söta syster

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer





Caliente!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


Dom här sötingarna är inte att leka med. En sån här räckte för att ge mig ordentlig huvudvärk idag. Vi hade i alla fall jättetrevligt, jag och (Ph)Filipx3. Åt mat och drack margeritas till klockan två på natten. Nu blir det brunch på Lavo. Puss




Mulberry för Target

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer

 

Just nu finns det i alla amerikanska Target-butiker en specialkollektion av väskor från brittiska high end-märket Mulberry. De är gjorda i Target's egna patenterade faux leather och kostar runt $50 dollar. Bra deal för folk som älskar Mulberry men inte deras not-so-student-friendly priser. Jag har inte sett dem i verkligheten ännu så jag vet inte hur kvaliteten är, men med tanke på att det är ett så etablerat lyxmärke lär det inte vara skräp.





Människor man träffar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag har blivit lite sjuk tyvärr. Igår efter jobbet åkte jag direkt hem och la mig i sängen redan vid halv nio. Min kropp kände nog att nånting var fel för jag var riktigt sliten, men ändå lyckades jag inte somna förrän klockan två på natten! Gissa om jag var trött idag när jag gick upp klockan sju för att jobba. Som tur var jobbade jag bara till klockan tolv, så när jag kom hem tog jag en powernap på tre timmar. Om det var så smart lär vi ju se ikväll när jag ska sova, men förhoppningsvis kan jag somna hyfsat i tid för det är jobb igen imorgon bitti.

Idag när jag var på Starbuck's i Soho började jag prata med en liten man som satt bredvid mig. Han är tydligen konstsamlare och i hans collection har han en mängd Andy Warhol-prylar som han köpt billigt och nu har ett mycket högre värde. Han verkade  egen, men himla snäll och otroligt pratglad. Jag fick hans kort med löfte om att han skulle bjuda in mig på exhibitions och andra events om jag slängde iväg ett e-mail till honom, tydligen älskade han Sverige fast han aldrig varit där. Jag har gjort det nu, så vi får se vart det leder. Jag var inne på hans hemsida (http://www.propertyfromthecollectionofgregorymccoy.com) och den verkar i alla fall seriös. Kanske man skulle bli lite mer konstintresserad?



Del av hans permanent collection: en Campbell's Tomato Soup signerad av mr. Warhol




Snus

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


Det här tyckte jag var himla revolutionerande, men när jag sprang hem med andan i halsen och vinden i håret för att berätta den otroliga nyheten för min kära roomie, sa hon att snus har funnits i det här landet ett tag. Jahapp.




Operation rescue-the-phone

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer



Elinor läste på en hemsida olika tips för att få en vattenskadad telefon att fungera. Så nu ligger den i ett risbad. Om 24 timmar får vi se om det gett resultat.




Brunch på The Plaza

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vi var rätt sega imorse så planer på att göra något vettigt förutom att plugga fanns det inte. Det blev inte riktigt så.

Elinor fick SMS om inbjudan till brunch på The Plaza Hotel's restaurang  The Oak Room - ett superfint ställe på 5th avenue. Jag räknade med en ganska stillsam brunch på någon timme, men gud så fel jag hade. Vi fick bord mitt i salen, som för övrigt var fylld av bara ungefär 90% extremt snygga människor av olika slag, och bordet var prytt med rosblad och ishinkar. Det serverades unlimited rosé och champagne tillsammans med maten. Jag beställde mini lobster tacos till förrätt och lobster egg benedicte till huvudrätt (mycket lobster) och redan innan vi ens fått mat började folk dansa på stolarna. Det blev riktigt partystämning, precis som när man är ute på en klubb på kvällen - bara det att klockan var typ fyra på eftermiddagen! Det var verkligen skitkul och vi stannde till klockan sex, när jag hade så ont i fötterna av allt dansande att jag knappt kunde gå. Direkt efter det gick jag och köpte min iPad, det var en upplevelse i sig att köpa en så dyr grej efter att ha druckit några glas.

Nu sitter vi på Starbucks. Det var helt sjukt att komma ut i dagsljus igen, lite tipsy av champagne och halvt disorienterade efter timmar i nattklubbsljuset. Men himla bra grej egentligen! Om man går ut på det här sättet blir man ju aldrig trött dagen efter, man hinner piggna till långt innan man går och lägger sig! Smart.

















Streets of NYC: lördag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Elinor utanför Grand Central Station



Bröllopspar på 5th avenue


Jessica hittade en landsfrände (nästan, han var från Columbia och hon är från Puerto Rico) i den här lilla tantmannen. Han hade bland annat en utklädd hund och en levande fågel på huvudet.




Efterlängtad night out in NYC

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
De senaste veckorna har jag
1. haft mycket att göra
2. haft kompisar som har mycket att göra
3. haft besök av mamma
4. jobbat mycket

så det har inte blivit mycket utgång. Men igår var jag och Elinor trötta på att plugga så vi bestämde oss för att gå ut och göra nåt kul. Först var det mat och mingel på MDP, en restaurang i Meat Packing District, tillsammans med ett gäng trevliga (well, de flesta åtminstone) människor som vi senare gick vidare till Simyone Lounge med. Vi hade jättekul, dansade och drack champagne hela kvällen. Tyvärr råkade min mobil i ett litet missöde med vatten och fungerar inte därför inte längre. Lite otur och tråkigt att lägga pengar på det för tillfället eftersom jag ska köpa min iPad idag men sånt är livet.

















Where be my wallet?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Attans bananer, jag hittar inte min planbok i vaskan. Var pa Wholefoods och skulle kopa lunch, men nar jag kom fram till kassan med min fina lilla matlada jag plockat ihop hade jag inga pengar. Lite pinsamt men mest orovackande. Vart ar min planbok? Lat oss nu hoppas till Gud att den ligger hemma pa skrivbordet.

Sitter pa skolans datorer, darav den pricklosa texten. Sista lektionen for veckan om ungefar en halvtimme, sen blir det en helg bestaende av bland annat (tyvarr) plugg och (inte sa tyvarr) inkop av iPad. Jag har till 99% bestamt mig att lagga mina surt forvarvade besparingar pa en sadan, for tro det eller ej - jag behover verkligen den! Aven om min dator fortfarande ar val fungerande kommer det inte droja lange innan den lagger av med tanke pa hur mycket jag slapar den fram och tillbaka fran plats till plats. Dessutom ar den tung och jag far ont i axlarna. Sa det sa.





Man marker att man ar i USA nar..

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

..man far e-mail fran skolan om skottlossning och bankran nagra gator bort.






Central Park och John Lennon Memorial

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer














I väntan på FBP-prov

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Sitter på Stabuck's i skolan och väntar på att Chris ska komma för en fika innan min lektion (och prov som jag knappt pluggat till). Jag glömde min plånbok så det fick bli vatten och en liten skorpa.




Ny investering

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Äkta skinnjacka från Zara, $129. Ett kap alltså.




Mitt fina lilla rum

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Mamma kom ju med sängkläderna jag beställde från H&M Home och därför jag har nu fått lite mer ordning på mitt rum. Det är himla mysigt om jag får säga det själv. Jag och Elinor har stora planer på hur vi ska dekorera lägenheten, bland annat funderar på jag på att måla snedväggen till vänster i mitt rum i någon färg eller sätta upp en tapet. Några förslag?
Sen ska jag sätta upp hyllor, fixa ett ordentligt nattduksbord och sätta upp tavlor på väggarna. Men på god väg är jag i alla fall!





Brooklyn med mamma

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Nu har mamma åkt hem och det är lite sorgligt. Det var mysigt att ha henne här och man kunde tänka bort skolan några dagar. Inte jättesmart kanske med tanke på att jag har ett prov ikväll som jag hade glömt bort, men ändå. Hon tog flyget igår vid halv nio-tiden på kvällen och kom fram nu någon gång i förmiddags svensk tid. Jag hoppas någon mer i familjen (!!) kommer och hälsar på snart igen.

I söndags var vi ute i Brooklyn och hälsade på Victor. Efter att ha spenderat de senaste .. vad blir det.. två månaderna (herregud) bland skyskraporna på Manhattan kändes det jätteunderligt att komma någonstans där man faktiskt såg hela himlen. Det var en helt underbart fin dag och vi strosade omkring lite i Greenpoint och Williamsburg innan vi satte oss på ett café och åt lunch. Efteråt gick vi till en second hand-butik som hade otroligt mycket fina grejer, bland annat mycket välbevarade pälsar för $75. Jag hade köpförbud, men nån annan gång måste jag åka dit igen och shoppa.



















American Sunday

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer




Lite innan åtta imorse bestämde mamma sig för att det var dags att gå ut och äta frukost. Själv var jag lite halvpigg men tänkte att det ändå är skönt att komma upp ur sängen, så vi gick till ett diner några block bort från min lägenhet. Jag beställde in french toast med strawberries och mamma tog pannkakor med maple syrup och smör. Riktigt amerikanskt, onyttigt och gott.




Anti-pretty

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer


Ett av de fulaste magazine covers genom tiderna såg jag tidigare idag utanför ett deli. Det är tidningen Tatler som valt att utnämna Olivia Palermo till "Girl Of The Year" och visar detta genom att smälla upp en bild av henne på framsidan där hon ser ut som att hon blir fotograferad av någon som hotar att mörda henne om hon inte posar. Allt är fel med den här bilden för mig. Huvudets position och storlek i förhållande till bokstäverna, den övedrivet kantiga (retuscherade?) näsan med olikstora näsborrar, håret som ser platt och livlöst ut trots full vind och - framför allt - det totalt skräckslagna uttrycket i ögonen. Man fattar att de försöker skapa någon slags 60-talskänsla men kom igen. Jag undrar vem som godkände det här och i så fall, om han/hon har fått sparken ännu.




Jag och min mamma

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
I helgen har jag inte varit så internetaktiv för vet ni, min mamma är här! Hon kom i torsdags kväll och ska stanna till på måndag. Första två nätterna bodde hon på The Jane Hotel och idag flyttade hon in till mig. Mycket mysigare så tycker jag, så slipper jag ta mig över halva stan för att möta upp henne. Klockan är nu tjugo över tio på kvällen och hon ligger hemma i min säng och sover. Tidskillnaden är inte jätterolig för henne! Får hoppas hon inte vaknar supertidigt imorgon bara och väcker mig.

Ska skriva lite mer utförligt om vad vi haft för oss, men inte just nu. Det är jag för trött för. Kan avslöja att jag shoppat för ALLDELES för mycket pengar, men det känns liksom mer ok när ens mamma är med och godkänner det man spenderar. Bland annat har jag köpt en underbar skinnjacka.

Anyways, här kommer några bilder på mig och mami under helgen. Det kommer fler, jag lovar.









Don't let them bite

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Läst i WWD:

New York har blivit invaderat av något härligt; bed bugs. Och det är inte bara lägenheter som är drabbade utan nu har många klädaffärer rapporterat besök av de små krypen. Abercrombie & Fitch, NIKETown, Victoria's Secret och nu senast Macy's har fått stänga ner sin business några timmar eller dagar för att sanitera lokalerna. Känns ju lagom fräscht om man ska gå och shoppa - ett par bed bugs på köpet är väl inte vad man önskar sig direkt.





Kan man fördricka sig på grönt te?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hej hopp,

Snart är internet fixat hemma i lägenheten och då slipper jag gå hit (gissa var!) varje gång jag ska kolla mail och dylikt. Vi pratade nämligen med våra nyinflyttade grannar i lägenheten mittemot och de tyckte det var en jättebra idé att vi fyra delar på internet. Mindre kostnader per månad för oss allihop - och liksom, vi bor boktavligen två meter ifrån varandra så signalen borde definitivt räcka och bli över.

Idag har jag passat barnen och ska även göra det igen om två timmar + imorgon bitti. Mycket jobb men defintivt värt det och barnen är verkligen supergulliga. Apropå barn, min fina Sara och hennes Ralf fick en liten pojke för några dagar sedan och hon skickade bilder. Så himla söt, är så otroligt glad för deras skull!

Imorgon kommer mamma!! Ska bli så kul att ha henne här hela helgen. Förhoppningsvis får vi bra väder också så vi kan promenera runt i stan på dagarna. Jag tänkte vi kunde besöka matmarknaden i Chinatown, bruncha på söndag, gå omkring i Central Park och bara njuta av NYC. Mysigt det kommer bli!


Den lille sötnosen





Hur man vet att man har en bra roomie?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


Hon tar med en massa Women's Wear Daily issues från sin skola till mig bara för att vara snäll.




The Met

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag kom iväg trots allt och är nu tillbaka på Starbuck's (fortfarande inget internet hemma) där jag har börjar skriva på min uppsats. Museet var gigantiskt, lätt att tappa bort sig. Som tur är var tavlan jag letade efter inte jättelångt från ingången så jag behövde inte gå vilse i korridorerna. Jag valde Saint Christopher and the Infant Christ av Ghirlandaio och om jag ska vara ärlig var det lite utav lathet. De andra tavlorna hade så många olika figurer och scener som jag vet hade gjort mig förvirrad att analysera, så jag valde den tavla som var enklast. Dock måste jag säga att jag nog tyckte den var mest intressant ändå efter att jag läst historien bakom och börjat titta på den på djupet. Vi ska bara skriva 300-500 ord och när man har så få ord att röra sig med gäller det att hitta de mest intressanta och viktiga poängerna. Nåja, jag har kommit igång åtminstone och det känns bra. Jag tog lite bilder; dels på bilden jag ska analysera men även lite andra tavlor jag tyckte om.




Min tavla. Det är en fresco (målad direkt på gips) och från 1400-talet.








Den här tavlan målades om någon gång under historien för att sedan skrapas bort igen. Nu ser man resterna av originalskissen i de beiga partierna på bilden











Starbuck's stuck

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Just nu skulle jag egentligen vara på the Metropolitan Museum of Art för en skoluppift, men skolhemsidans system har lagt av så jag kan inte komma åt pappret där det står vad jag ska kolla på för tavlor - så istället sitter jag här på Starbuck's och glor tills det rättar till sig. Jag hoppas det löser sig snart för jag måste verkligen komma igång med detta innan mamma kommer hit i helgen. Uppgiften går ut på att vi ska välja en tavla från en lista, gå och titta på den och sedan i en uppsats analysera den ur olika synvinklar. En grå och trist dag som denna kan ett museumbesök vara ganska mysigt tror jag, så förhoppningsvis kan jag komma iväg snart.

Mitt rum börjar bli mer och mer färdigt. Jag har satt upp mitt skrivbord, har fixat ett temporärt nattduksbord och ska börja dekorera så smått. Det kommer bli så fint!

Jag har ju varit och besökt ett antal gym de senaste dagarna för att se vilket som är bäst, och jag ångrar det lite nu. De ringer mig HELA tiden för att "schedule tours" och "set up an account" - jag orkar inte sånt. När jag blir pressad av försäljare att köpa saker blir jag bara extremt anti och vill inte ha fast jag egentligen bestämt mig från första början att bli medlem. Funderar istället på att bli medlem på 24 Hour Fitness för där kan man betala månad för månad utan att vara bunden. Vi får se vad det blir.


Abbey Lee är helt och hållet super-gorgeous på det här omslaget av Vogue Australia




Hälsovecka

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


Den här veckan är det detox som gäller! Inga onyttigheter ska passera mina läppar (förrän torsdag kväll då mamma kommer). Igår var jag och Elinor på Trader Joe's där jag bunkade upp med en kyckling, tonfisk, kål, broccoli, gröt frukt och andra bra-att-äta-saker som jag ska tillaga i veckan. Har känt att det varit alldeles för mycket undantag den senaste tiden och eftersom jag ändå bara mår dåligt av det så är det lika bra att vara lite ordentlig. Igår gjorde jag en supergod tonfiskröra som jag åt med avocado - supergott. Mitt enda guilty pleasure blir organic mörk choklad med mandel som jag köpte igår. Den hjälper till att stoppa eventuellt sötsug.




Lite ofärdigt sådär

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer

Såhär ser mitt rum ut just nu. Inte speciellt hemtrevligt ännu alltså. För små lakan, väskor överallt, ingenstans att ställa grejer och igår lyckades jag göra sönder helkroppsspegeln - det är en bit kvar tills jag kan kalla det här rummet mysigt. Men mysigt ska det bli, det kan jag lova! Så fort jag får tag på en borrmaskin ska jag sätta ihop skribordet, stolen, lampan och allt annat jag har från IKEA. Det får bli en runda till dit förresten, måste köpa lite förvaringsutrymme och hyllor, och dessutom har jag och Elinor bestämt att vi ska dekorera om i det gemensamma vardagsrummet/köket. Det kommer bli så fint, vänta bara!




Saturday night out

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
För att fira att jag äntligen fått flytta in (eller det var i alla fall min anledning) gick vi ut en runda igår. Filippa och Karin kom hem till mig och Elli där vi drack lite vin och lyssnade på dålig musik på min iTunes. Sen åkte vi till Johnny Utah's, en bar som har en gigantisk bull riding-ring. Sjukt många folk som försökte sig på den där tjuren och ofta var det INTE smickrande. En tjej hade på sig next to nothing och visade i princip allt som går att visa när hon satt där uppe. Tyckte nästan synd om henne, men samtidigt får man väl skylla sig själv om man utsätter sig för något sånt.
Vid bordet vi satt bjöds det på drinkar, öl och mat. Efteråt skulle vi vidare till Avenue men jag och Elinor fick inte tag på taxi så efter ett tag åkte vi hem. Innan vi gick upp till oss blev det en glass på McDonalds. Jag sov till klockan ett idag, vilket är helt sjukt. Tror min kropp behövde sömn efter en vecka av knarriga sängar och tidiga morgnar.

Vin och sminkning i vårt lilla vardagsrum


Söta Elinor


Det här var en av de tjejer som faktiskt hade kläder på sig


Karin och Elli med kycklingvinge i högsta hugg


När vi stod och väntade på taxi på Times Square. Elinor hatar det här stället men jag har nog inte bott här tillräckligt länge för att börja ogilla det. För mig är det fortfarande en av stan finaste, mest New York-iga platser.





Birds flying high, you know

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Åh vad var underbart att vakna upp imorse i min egen säng i mitt eget rum. Struntsamma att det är stökigt och väskor överallt och att klädstången jag och Elinor satte upp igår är sned - jag känner mig som hemma. Så himla bra allt är. Jag, Elli, Filippa och Karin spenderade kvällen igår på Pio pio, en peruiansk restaurang osm ligger runt hörnet från lägenheten och serverar jättegod mat. Inte blev det sämre av att jag gick ut och möttes av den vackraste höstdag jag varit med om på länge; klarblå himmel och strålande sol med en sval, krispig luft som kändes så fräsch efter alla fuktiga varma dagar.

Anledningen till att jag gick upp så okristligt tidigt (klockan åtta!) en lördagmorgon är att jag hade min 5 Hour Pre-License Course på en körskola här i närheten. Det är lite samma sak som när man får på den där obligatoriska tretimmarskursen innan man får övningsköra hemma i Sverige, bara det att denna tar man bara ett tag innan man har uppkörning. Kursen var rätt skrattretande. Instruktören visade oss videos på överentusiastiska ungdomar som med glimten i ögat för oerhört naturtrogna dialoger med varandra om bilkörning;

"Hey Molly, what is that behind you?"
"Well, daddy, it's another car. I am so glad I saw it so I can plan my driving. It feels so much better when I know what's going on. That is important. Isn't that right?
"That's absolutely right. You should always know what goes on behind you so you don't get unpleasant surprises"


Typ så. Till och med när de pratade om alkohol i trafiken och om folk som dött av drunk driving la dom på sån sjukt löjlig "sorglig" musik i bakgrunden att man inte alls kunde relatera till det sorgliga i situationen. Jaja, nu är det över i alla fall och nu är det bara uppkörning kvar. Låt oss hoppas det går lika smooth som allt annat har gjort i den här processen.

Sitter just nu på Starbuck's med Elinor. Internet funkar inte för tillfället i lägenheten så det blir att man får sätta sig här istället. Det gör ingenting för mig dock, det är mysigt.









Drew

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Wooow, är Drew Barrymore inte helt stunning i sitt cover shoot för Harper's? Av någon anledning är jag svag för när kändisar (som jag gillar) gör editorial bilder, speciellt när det blir så här vackert!





On a not so rainy day

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer




Moving day!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Idag blir jag Mrs Elinor Samuelsson tänkte jag skriva men det stämmer ju inte riktigt. Jag blir hennes roomie, men det är ju nästan samma sak. Igår packade jag alltid så efter skolan är det bara att med hjälp av Filippa och Karin bära ner grejerna och ta en taxi till 33rd street. Underbart!


Min nya street view