Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Brunch på The Plaza

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vi var rätt sega imorse så planer på att göra något vettigt förutom att plugga fanns det inte. Det blev inte riktigt så.

Elinor fick SMS om inbjudan till brunch på The Plaza Hotel's restaurang  The Oak Room - ett superfint ställe på 5th avenue. Jag räknade med en ganska stillsam brunch på någon timme, men gud så fel jag hade. Vi fick bord mitt i salen, som för övrigt var fylld av bara ungefär 90% extremt snygga människor av olika slag, och bordet var prytt med rosblad och ishinkar. Det serverades unlimited rosé och champagne tillsammans med maten. Jag beställde mini lobster tacos till förrätt och lobster egg benedicte till huvudrätt (mycket lobster) och redan innan vi ens fått mat började folk dansa på stolarna. Det blev riktigt partystämning, precis som när man är ute på en klubb på kvällen - bara det att klockan var typ fyra på eftermiddagen! Det var verkligen skitkul och vi stannde till klockan sex, när jag hade så ont i fötterna av allt dansande att jag knappt kunde gå. Direkt efter det gick jag och köpte min iPad, det var en upplevelse i sig att köpa en så dyr grej efter att ha druckit några glas.

Nu sitter vi på Starbucks. Det var helt sjukt att komma ut i dagsljus igen, lite tipsy av champagne och halvt disorienterade efter timmar i nattklubbsljuset. Men himla bra grej egentligen! Om man går ut på det här sättet blir man ju aldrig trött dagen efter, man hinner piggna till långt innan man går och lägger sig! Smart.















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback