Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Anti-pretty

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer


Ett av de fulaste magazine covers genom tiderna såg jag tidigare idag utanför ett deli. Det är tidningen Tatler som valt att utnämna Olivia Palermo till "Girl Of The Year" och visar detta genom att smälla upp en bild av henne på framsidan där hon ser ut som att hon blir fotograferad av någon som hotar att mörda henne om hon inte posar. Allt är fel med den här bilden för mig. Huvudets position och storlek i förhållande till bokstäverna, den övedrivet kantiga (retuscherade?) näsan med olikstora näsborrar, håret som ser platt och livlöst ut trots full vind och - framför allt - det totalt skräckslagna uttrycket i ögonen. Man fattar att de försöker skapa någon slags 60-talskänsla men kom igen. Jag undrar vem som godkände det här och i så fall, om han/hon har fått sparken ännu.

Emelie

Hej Sofie,



Jag planerar tt söka in till FIT till nästa höst men läste på deras International Student Financial Statement att man måste ha tillgång till $36 200 varje år. Det är ju knappast vad man får av CSN, elelr hur. Så jag undrar hur du gjorde. Hade du extrainkomster från annat bankkonto när du sökte elelr accepterade dem med bara CSN’s intyg?



Mvh Emelie

2010-10-10, 17:47:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback