Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kan man fördricka sig på grönt te?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hej hopp,

Snart är internet fixat hemma i lägenheten och då slipper jag gå hit (gissa var!) varje gång jag ska kolla mail och dylikt. Vi pratade nämligen med våra nyinflyttade grannar i lägenheten mittemot och de tyckte det var en jättebra idé att vi fyra delar på internet. Mindre kostnader per månad för oss allihop - och liksom, vi bor boktavligen två meter ifrån varandra så signalen borde definitivt räcka och bli över.

Idag har jag passat barnen och ska även göra det igen om två timmar + imorgon bitti. Mycket jobb men defintivt värt det och barnen är verkligen supergulliga. Apropå barn, min fina Sara och hennes Ralf fick en liten pojke för några dagar sedan och hon skickade bilder. Så himla söt, är så otroligt glad för deras skull!

Imorgon kommer mamma!! Ska bli så kul att ha henne här hela helgen. Förhoppningsvis får vi bra väder också så vi kan promenera runt i stan på dagarna. Jag tänkte vi kunde besöka matmarknaden i Chinatown, bruncha på söndag, gå omkring i Central Park och bara njuta av NYC. Mysigt det kommer bli!


Den lille sötnosen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback