Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Where be my wallet?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Attans bananer, jag hittar inte min planbok i vaskan. Var pa Wholefoods och skulle kopa lunch, men nar jag kom fram till kassan med min fina lilla matlada jag plockat ihop hade jag inga pengar. Lite pinsamt men mest orovackande. Vart ar min planbok? Lat oss nu hoppas till Gud att den ligger hemma pa skrivbordet.

Sitter pa skolans datorer, darav den pricklosa texten. Sista lektionen for veckan om ungefar en halvtimme, sen blir det en helg bestaende av bland annat (tyvarr) plugg och (inte sa tyvarr) inkop av iPad. Jag har till 99% bestamt mig att lagga mina surt forvarvade besparingar pa en sadan, for tro det eller ej - jag behover verkligen den! Aven om min dator fortfarande ar val fungerande kommer det inte droja lange innan den lagger av med tanke pa hur mycket jag slapar den fram och tillbaka fran plats till plats. Dessutom ar den tung och jag far ont i axlarna. Sa det sa.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback