Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Birds flying high, you know

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Åh vad var underbart att vakna upp imorse i min egen säng i mitt eget rum. Struntsamma att det är stökigt och väskor överallt och att klädstången jag och Elinor satte upp igår är sned - jag känner mig som hemma. Så himla bra allt är. Jag, Elli, Filippa och Karin spenderade kvällen igår på Pio pio, en peruiansk restaurang osm ligger runt hörnet från lägenheten och serverar jättegod mat. Inte blev det sämre av att jag gick ut och möttes av den vackraste höstdag jag varit med om på länge; klarblå himmel och strålande sol med en sval, krispig luft som kändes så fräsch efter alla fuktiga varma dagar.

Anledningen till att jag gick upp så okristligt tidigt (klockan åtta!) en lördagmorgon är att jag hade min 5 Hour Pre-License Course på en körskola här i närheten. Det är lite samma sak som när man får på den där obligatoriska tretimmarskursen innan man får övningsköra hemma i Sverige, bara det att denna tar man bara ett tag innan man har uppkörning. Kursen var rätt skrattretande. Instruktören visade oss videos på överentusiastiska ungdomar som med glimten i ögat för oerhört naturtrogna dialoger med varandra om bilkörning;

"Hey Molly, what is that behind you?"
"Well, daddy, it's another car. I am so glad I saw it so I can plan my driving. It feels so much better when I know what's going on. That is important. Isn't that right?
"That's absolutely right. You should always know what goes on behind you so you don't get unpleasant surprises"


Typ så. Till och med när de pratade om alkohol i trafiken och om folk som dött av drunk driving la dom på sån sjukt löjlig "sorglig" musik i bakgrunden att man inte alls kunde relatera till det sorgliga i situationen. Jaja, nu är det över i alla fall och nu är det bara uppkörning kvar. Låt oss hoppas det går lika smooth som allt annat har gjort i den här processen.

Sitter just nu på Starbuck's med Elinor. Internet funkar inte för tillfället i lägenheten så det blir att man får sätta sig här istället. Det gör ingenting för mig dock, det är mysigt.






Margareta Forssen

Hej Sofie

Roligt att se din gata som du nu bor på. Och jag

tycker det är så roligt att följa med på dina

äventyg

Kram från din Farmor

2010-10-03, 19:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback