Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tillbaka till vardagen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Dålig uppdatering i helgen men jag har spenderat några dagar i Göteborg. Bara tagit det lugnt, träffat familjen litegrann och försökt bli av med min förkylning. För övrigt hoppas jag att jag kan börja träna så snart som möjligt nu, blir så rastlös när man inte kunnat röra på sig på över en vecka. Fortfarande lite snuvig och tjock i halsen men så länge man känner sig pigg borde det väl vara lugnt? 
 
Våra grannar har en riktigt konstig fest ovanför oss just nu, de bankar i golvet och skriker "Heeeeej, heeeeej, heeeej" om och om igen till monoton musik. Någon slags sekt? Swingersklubb? Jag vet inte. Nu ska jag lägga mig och läsa, nattinatt. 
 

Annster

Hoppas förkylningen försvinner snart :)

2014-03-16, 21:24:59
Hemsida: http://annster.se
Sara

Träningsuget blir lätt himla stort när en är sjuk alltså! Krya på dig!

2014-03-16, 22:37:24
Hemsida: http://thevelvetpond.blogg.se
Julia Müller-Sandvik

Tjock i halsen med träning låter inte som en bra idé, så jag tycker du ska vila även om du är rastlös. Du ser himla fin ut :)

2014-03-17, 06:59:20
Hemsida: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Julia Müller-Sandvik

Tjock i halsen med träning låter inte som en bra idé, så jag tycker du ska vila även om du är rastlös. Du ser himla fin ut :)

2014-03-17, 06:59:21
Hemsida: http://lorissalovebomb.blogg.se/
frukallgren.blogg.se

Åh det är så tråkigt när man "måste" ta det lugnt och vila för att blir frisk.. Det är nästan då man vill träna som mest, bara för att man helst inte bör göra det, haha :) Krya på dig i alla fall!

2014-03-17, 09:55:33
Hemsida: http://frukallgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback