Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Het yoga och en lunchsallad

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
 
Mmm, gjorde en så god sallad till lunch idag. Stekt halloumi, stekt zucchini, ruccola, tomat, lök och avocado med olivolja, balsamvinäger och lite citron. Toppade med färsk basilika och det blev en perfekt, mättande måltid. Allt ekologiskt såklart. 

Var på ett pass Hot Mojo i förmiddags också. Det är yoga som man utför i ett rum som är 38 grader varmt. Man svettas som en gris (till och med jag som aldrig svettas)! När jag bodde i New York brukade jag och min rumskompis gå på Hot Vinyasa som är lite samma sak, älskade det. Man känner sig så ren i både kropp och själ efteråt. Som att man svettas ut allt äckligt man har samlat på sig de senaste dagarna och går därifrån som en ny människa. Även om jag tyckte bättre om passen i New York (Yoga for the People på 38th street) så är det super att SATS erbjuder sådana här alternativ till all högintensiv träning. En kombination av båda är en perfekt träningsvecka för mig. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback