Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sommarpannkakor

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
Nu är jag återigen tillbaka i mitt älskade Torekov. Har precis ätit en pannkaksmiddag tillsammans med pappa ute i trädgården. Gjorde dem på fiberhusk, mandelmjöl, ägg och grädde och som tillbehör fick det bli olika sorters färska bär, citron, kvarg och agave-sirap. 

Snart kommer min bästa Emelie, som bodde i New York samtidigt som jag, på besök och vi ska ner och dricka vin på någon av krogarna i byn – det är ju hamnfest i Torekov i helgen. AHH, ÄLSKAR SOMMAREN! 

Daniella 🌙

Kan du inte dela med dig av det receptet?:D

Svar: Hej! Den här gången hällde jag bara i ingredienser hejvilt och kommer tyvärr inte ihåg exakt hur mycket av varje men ungefär var det:

5 ägg
2 dl mandelmjöl
1/3 fiberhusk
2 msk bovetemjöl
lite salt
2 dl grädde
1 dl mjölk


Jag har bloggat om det tidigare men kan inte hitta inlägget just nu. Ska fortsätta leta dock och då länkar jag, annars får jag göra ett nytt :) Kram kram
Sofie Lundberg

2014-07-18, 20:25:48
Hemsida: http://daniellachanelle.se/
Emelie - Lever drömmen i Paris!

Mums, det är så saker som ser så aptitretande ut som goda pannkakor (typ bara glass och hamburgare, alltså). Speciellt med alla fina färger av bären. Och du är en sådan som kan äta pannkakor till middag du. Känner alltför många som bara anser det vara frukost- eller dessertmat.

Svar: Vissa dagar passar pannkakor helt perfekt till middag tycker jag :)
Sofie Lundberg

2014-07-18, 21:34:36
Hemsida: http://sockerskrin.blogspot.se
Johanna

men gud så gott!!

2014-07-19, 10:03:19
Hemsida: http://tigermysig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback