Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Testar burgarbröd

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare och jag har köpt hamburgerbröd från Gateau som jag velat smaka länge. En av mina klasskompisar från Berghs jobbar där och har sagt att burgarbröden är riktigt bra. Upp till bevis! 

Och jag skäms lite för att kalla mig hamburgerfantast utan att en enda gång bakat egna bröd, men det har liksom aldrig blivit av. Någon gång ska det ske, jag lovar. 
 

Rebecca

Det här brödet: http://lattaochgodarecept.blogspot.se/2011/01/frallor-med-sesamfro.html tycker jag är helt fantastiskt att ha som burgarbröd! Lagom mjukt och fluffigt och tar inte över smaken för mycket, och väldigt lätt att baka! :)

Svar: Tack för tipset, ska kolla in det :) Kram
Sofie Lundberg

2014-08-16, 23:12:06
Hemsida: http://rebecccabackstrom.blogg.se
Malin Jonsson

Haha jobbar på gateau och skäms lite över att jag inte testat hamburgebrödet ännu, eller jag har smakat på det men inte med hamburgare! Vad tyckte du?

Svar: Gateau har ju typ tusen goda grejer så jag förstår att du inte hinner prova allt :) Tyckte brödet var gott, även om jag nog tyckte att det tog lite överhand så jag tog bort toppen och hade bara botten, då blev det perfekt. Är ju en smaksak men jag vill helst att mina bröd bara ska försvinna in i bakgrunden så att köttet får skina. Men riktigt nice med ett färskt, nybakat bröd! Kram kram
Sofie Lundberg

2014-08-16, 23:39:49
Hemsida: http://tjugosjundeoktober.blogg.se/
Josephine

Åh såå gott med hembakat. Absolut det bästa! :D är inget hambugarefan men om jag ska äta det så måste både köttet och helst brödet vara hemlagat annars mår jag illa tyvärr.

Svar: Hembakat är alltid bäst, så är det :)
Sofie Lundberg

2014-08-17, 09:56:38
Hemsida: http://josephinelouisee.blogg.se/
Tess

Om du någon gång skulle befinna dig i märsta - lova mig att äta på ett ställe vid namn Bistron (precis vid stationen). Burgarna där är heelt gudomliga!! Dagsfärskt, lokalt bakat bröd, hängmörat/oxbringa i köttet (som slaktats för mindre än en vecka sedan).... Åh så ljuvligt!!

Vad tycker du förresten om olearys Boston-Burger? 😊

Svar: Åh, det låter spännande. Har aldrig varit i Märsta men det kan ju vara värt en tur dit :) Tack för tipset! Har inte ätit burgare på O'Learys vad jag minns så kan tyvärr inte uttala mig. Är de bra? Kram
Sofie Lundberg

2014-08-17, 11:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback