Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nästa gång tar jag en sallad

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
God afton! Hoppas att ni har en trevlig kväll. Själv sitter jag och Martin hemma och kollar på en dokumentär om orangutangbarn. Alltså, jag dör så fina de är. Och så mänskliga. Får mig att vilja flytta till en djungel någonstans och viga mitt liv åt att ta hand om små apbebisar. 
 
Jag åt konstigaste lunchen idag på Café Saturnus. Älskar Saturnus annars så inget ont mot stället men den här mackan, en Reuben Sandwich, förstod jag mig inte på. Alldeles för mycket bröd, alldeles för lite kött, staplad på ett sätt som fick allt att falla sönder = supersvårt att äta. Och bakom, i den lilla skålen, var det små gurkor, någon slags yoghurt och honung. Honungen var dock inte helt och hållet dum till den köttiga smörgåsen, hur udda det än låter. 
 
Oh well, alla erfarenheter är bra erfarenheter eller hur?
 

Lovisa

Bli orangutang fadder på wwf! Då får man en söt liten orangutang plysh å hjälper till så att de inte utrotas!

2014-08-21, 21:45:22
Hemsida: http://lollsen.blogg.se
Sophie

Ser ganska äckligt ut...

2014-08-21, 22:13:05
Johanna

Jag tycker att det ser gott ut :)

2014-08-22, 17:06:16
Hemsida: http://xn--internetlna-58a.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback