Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En onsdag i Cali

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
San Luis Obispo är verkligen en mysig liten stad. Med bara runt 40 000 invånare är den relativt liten och består till stor del av studenter som pluggar på colleget här. Finns en massa barer, små caféer och butiker i downtown och man går till de flesta ställen från Jessica och Tylers lägenhet. 
 
Kika förresten in på Jessicas blogg. Hon är en superduktig smyckesdesigner och modebloggare, framför allt är hennes Instagram-konto väldigt inspirerande. 
 
Efter lunchen igår gick vi till ytterligare ett café i downtown SLO (som staden kallas), Scout's Coffee. Ett coolt, urbant hak med New York-känsla och den godaste milkshaken jag druckit på länge. För att inte tala om deras hembakade cookie gjord på 5 sorters choklad med nötter och en massa annat gott. HERREGUD! 
 
 
Sen åkte vi iväg och badade i hot springs en bit utanför staden. Vattnet värms upp naturligt och innehåller en massa mineraler som ska vara bra för kroppen. Man hyr en timme i taget och sitter högt upp på en liten kulle med utsikt över skogen. Så fint! 
 

mariekarolina ♥ gravid med lillebror

Låter nästan som ett drömställe att bo på :)

2014-08-28, 17:23:25
Hemsida: http://mariekarolina.blogg.se
Johanna

Åh vad gott det ser ut!

2014-08-28, 17:26:00
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
johanna - flyttar till London i höst

Åh den där milkshaken såg ju farligt god ut!

2014-08-28, 20:40:23
Hemsida: http://tigermysig.blogg.se
Camilla Andersson

ser både gott och härligt ut!!

2014-08-28, 22:25:27
Hemsida: http://camillalola.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback