Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Choklad– och banansmoothie

Skriven .
Placerad i "Mat, Recept, "
0 kommentarer
God morgon! Idag är det torsdag och jag ska, förutom att ge lägenheten en välbehövlig städning, gå på ett spännande möte som jag ser fram emot. Det blir en bra dag, tror jag. Om jag ska vara helt ärlig har höstens intågande gjort mig lite orolig i kroppen, är liksom inte van vid att inte ha en plan eller en jobb-identitet. Men jag försöker se det positiva i situationen, för jag tror att det är bra att gå igenom såna här perioder i livet för att kunna växa som människa. Jag vet ju vad jag är kababel till, nu gäller det bara att lära mig att vara lugn i att bara vara "jag" och inte "mitt jobb". 
 
Men! En av fördelarna med att inte behöva gå till ett jobb varje morgon är att man har all tid i världen att göra frukost. Imorse gjorde jag en smoothie som blev riktigt god och mättande. Smakade nästan som en milkshake! Kakaonibs är en ny favoritgrej, de ger smoothien lite härlig crunch.  
 
Choklad- och banansmoothie (2 pers)
1,5 fryst banan
2,5 dl mjölk 
2 msk kakaonibs
2 msk kakao 
1 tsk vaniljpulver 
1 krm Stevia-pulver 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback