Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hudvård som funkar?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
På senare tid har jag blivit intresserad av skönhetsvård, något jag aldrig varit tidigare. Skrev om det i ett tidigare inlägg. Så nu köper jag, så fort jag får lite pengar över, något nytt för ansiktet eller håret. Den här veckan hade vi ganska mycket poäng på vårt NK Nyckelkort så med detta kunde jag köpa Estée Lauders Advanced Night Repair Serum som jag har hört ska vara så bra. Har bara använt det i några dagar än så länge så vi får väl se om jag blir vackrare efter några veckors användning! 
 
Egentligen är det rätt lustigt att jag lägger en massa pengar på sånt här eftersom jag läst forskning som säger att hudvård inte alls fungerar anti-agande eller särskilt förebyggande. Men man är ju inte alltid så logisk! 
 

Jess

Kan varmt rekommendera att följa Caroline Hirons blogg på www.beautymouth.com. Hon e en gudagåva med allt om hudvård, rekommendera produkter och dissar produkter, spelar ingen roll i vilken prisklass. :) helt grym e hon!

2013-11-22, 02:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback