Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

And the winner is..

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag fick så himla många fina motiveringar och det var så roligt att läsa om alla era roliga, spännande, rörande, goda matupplevelser. Det var sjukt svårt att välja, så jag samlade ihop mina 5 favoriter och lottade ut en vinnare från det. 

Och vinnaren av boken Explore Food blev Isabelle med motiveringen: 
 
"
Förra vintern besökte Kalifornien med min familj, vilket också blev vår sista familjesemester tillsammans. Efter att ha åkt längs Big Sur en hel dag och slagits av det utomjordiskt fantastiska landskapet var vi tvungna att ta in på ett motel längs vägen eftersom det började skymma och det inte fanns fler ställen förrän några mil längre fram. Denna vistelse blev en av mina värsta - köket hade stängt vilket gjorde att vi inte kunde äta den kvällen och det var så fruktansvärt kallt i våra rum. Blåfrusna lämnade vi lättade detta ställe morgonen därpå, uthungrade men ändå optimistiska eftersom LA väntade längre fram. Har aldrig känt mig så hungrig som då, du vet när man nästan ligger fyrdubbel på grund av det tomma hål man har i magen? Rätt som det var så uppenbarar sig en gul och röd skylt och det står någon om Drive In. Vi chansar och svänger in på parkeringen, lämnar bilen och går in i snabbmatsrestaurangen. Snabbt går det och strax efter vi beställt ställs framför mig den mest aptitliga burgaren någonsin sett. Jag slukar den och det är fortfarande det absolut GODASTE jag har ätit. Det visar sig vara ett In-N-Out vi hamnat på och sedan den dagen är jag deras största fan. Du om någon borde ju veta hur mycket man kan uppskatta en bra gjord burgare? Min största (nåja) sorg här i livet är att jag inte kan finna dem i Sverige, men på grund av detta är jag fast besluten att återvända till USA. Dock tror jag det är svårt att uppleva samma storslagna matminne igen eftersom hela situationen gjorde det till en upplevelse utöver det vanliga, men varför inte ta chansen och prova? Det är inte bara min bästa matupplevelse, utan kvalar också in på min topp 10 av bästa minnen någonsin!"
 

Isabelle, jag mailar dig på en gång så kan vi bestämma hur jag lättast skickar boken till dig. Trevlig lördag allihop! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback