Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att komma igång med träningen igen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
 
Hur många gånger jag har tränat den här sommaren kan man räkna på en hand ungefär så det ska bli skönt att komma in i vanliga rutiner igen i höst. Jag märker hur mycket bättre jag mår av att träna och för det mesta tycker jag det är rätt kul också. Idag uppgraderade jag mitt SATS-kort till att gälla alla centrum i stan, mest för att jag har börjat på CrossFit på Regeringsgatan. Jag gick på ett pass imorse och JÄVLARIHELVETE vad jobbigt det är. Min kropp var nära att ge upp flera gånger men eftersom man triggas av varandra och viljan att inte vara sämre än alla andra så genomförde jag det med bra reslutat. Rekommenderar verkligen alla som gillar att träna intensivt och effektivt att prova på CrossFit - 45 minuters tortyr men oj vad bra man mår efteråt! 

Sara

håller med, man mår så bra när man tränar :)

2013-08-05, 16:37:09
Hemsida: http://sarajosefin.blogg.se
Jaqueline Blomstrand

Jag har faktiskt-för första gången någonsin-lyckats hålla igång träningen under sommaren. Riktigt svettigt dock, haha!Vad går crossfit ut på?

2013-08-05, 16:57:40
Hemsida: http://openworldphoto.blogg.se/
JUNITJEJ

Det är underbart att träna!

2013-08-05, 19:31:35
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Dreaming of a fabulous life

Jag promenerar varje dag, då tappar man aldrig formen även om man äter en massa skit. Jag promenerar dock långt, 10 km varannan dag och om det är varje dag kanske 5-6. Men det är det värt, man känner sig superhälsosam!

2013-08-05, 20:54:56
Hemsida: http://dreamingofafabulouslife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback