Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nu börjar det..

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Skolan var full av förväntningar imorse när vi skulle träffas alla klasser för att gå igenom startskottet för Brand X, det största projektet på hela terminen. 

Brand X går ut på att en kund, än så länge hemlig, kommer till skolan med en brief. Förra året var det Arla som ville få unga vuxna att börja dricka mer mjölk, i år är det något annat. Sen ska man jobba i grupper med folk från hela skolan, en person från varje klass, och tävla om att komma på den bästa och mest kreativa idén, och sedan presentera den under pompa och stå på Bio Rigoletto inför hela skolan, alla lärare och kunden. Vi har två veckor på oss från och med måndag, då vi får briefen. 
 
Jag förväntar mig att den här perioden kommer vara otroligt intensiv och krävande, men också otroligt kul och lärorik. Vi blev indelade i grupper idag och imorgon ska vi träffas allihopa för att lära känna varandra lite bättre. Förhoppningsvis har jag hamnat i en riktig vinnargrupp! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback