Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Matmässa!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Titta vad för roligt som låg i ett kuvert på min dörrmatta när jag kom hem idag: en biljett till Mitt Kök-mässan som går av stapeln här i Stockholm om en vecka. Det är alltså en mässa som handlar om MAT , kan det bli bättre? Tror knappast det. Ska gå omkring och provsmaka och köpa och bara njuta av allt spännande som utställarna tar med sig - och kanske hälsa på en och annan kockkändis! Får se om jag kan hitta någon som vill följa med bara, folk brukar vanligtvis inte dela min stora entusiasm för mat.. 

Madde

Åh, gud vad roligt!! :)

Tänkte bara höra med dig. Du verkar få lite saker hemskickat som denna inbjudan och shampoo som du skrev om i det tidigare inlägget. Har företagen hittat din blogg och skickat, eller har du kontaktat dem?

Är lite nyfiken bara. Skulle vara kul att själv få något någon gång. Fast antar att jag måste uppdatera bloggen lite oftare och få lite fler läsare... :P

Svar: Hej :-)
Ja, det händer väldigt sällan må du tro, men ibland så! Det är saker som blivit skickade till mig, men när det gäller inbjudningar och så är det ibland genom kontakter. Så lika olika. Alltid roligt, men som sagt, det sker i väldigt liten utsträckning för mig :-)

Trevlig helg!
Sofie Lundberg

2012-11-02, 18:34:31
Hemsida: http://madelenejlundgren.blogg.se/
Lotta

Höll på att krocka rakt in i dig idag! Alltid märkligt när man känner igen någon från en blogg men väldigt kul :-) du såg sammanbiten ut. Önskar dig en trevlig helg :-)

Svar: Haha, vad lustigt! Jag undrar vad jag såg så sammanbiten ut över. Kanske frös, eller så är det så jag ser ut när jag är på stan :-) Trevlig helg på dig med!
Sofie Lundberg

2012-11-02, 23:54:23
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback