Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ensam med maten

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Wiie, imorgon ska jag gå på Mitt Kök-mässan efter förmiddagslektionen. Funderade på att vänta till lördag så att jag kunde ha lite pojkväns- eller kompissällskap men kom på att det säkert kommer vara kaos där då och att torsdagen är bättre, även om alla jobbar och går i skolan. Och det kan ju vara lite kul att gå dit ensam. För hur ofta gör man det egentligen, umgås med sig själv? Om jag blir för ensam får jag väl ragga upp lite matintresserade jämnlikar, det lär finnas några stycken där. 

Karin O

Låter som en bra idé!:)

2012-11-08, 00:36:08
Hemsida: http://kakansemlanoliven.se/
Josephine

Nu är väl detta lite fel inlägg att kommentera er lägenhet på men jag blir helt shockad varje gång jag ser en bild på bara den minsta detalj! Vilken GULD lägenhet ni har hittat, Sofie! Helt fantastisk. Det är verkligen precis så jag föreställt mig min framtida lägenhet - i just Stockholm. Men hur svår var den egentligen att hitta?! Den kan ju inte vara speciellt billig?! Anyway! Fantastisk! :)

Svar: Ja visst är den fantastisk! Synd bara att den tyvärr inte är våran, vi hyr ju bara i andrahand :-) Även om den nya inte är lika stor så kommer det kännas bra att flytta in i något som är vårt eget och som vi kan inreda precis som vi vill - och som inte är så otroligt dyr. För du har rätt, den här är inte billig :-)
Sofie Lundberg

2012-11-08, 10:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback