Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En liten dagbok

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
När jag hade utvecklingssamtal häromveckan satt vi och pratade lite om hur svårt det kan vara att faktiskt få reda på vad man är bra på och vad man hade tyckt det var roligt att syssla med i framtiden. Ibland är det inte helt tydligt och man glömmer snabbt vilka föreläsare man inspirerades av, vilka uppgifter man tyckte var roliga och hur man utmanade sig själv. 
 
Därför jag har nu börjat skriva i min rosa bok. Varje dag ska jag skriva 1. en bra sak som jag gjorde eller som jag upplevde och 2. en sak jag skulle kunna förbättra, hos mig själv eller i en grupp eller vad det nu kan vara. På det sättet kan jag titta tillbaka om några månader och få en klarare blick över vad jag faktiskt tycker är spännande, inspirerande och roligt, och vad jag är duktig på och kanske borde fortsätta med. Samma sak med sådant jag behöver jobba på. En liten dagbok för framtiden, helt enkelt.  


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback