Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Shake Saturday

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Fick äntligen med mig hela gänget till Shake Shack i helgen. Att bo i New York och inte prova på de gudomliga burgarna är ett brott om något, så det var kul att alla följde med och dessutom verkade älska det. Succé alltså! Förutom när den äckliga lilla ekorren (han ser sötare ut än vad han var) kom och försökte äta upp vår mat. Visste inte att ekorrar kunde vara så aggressiva.


Alma

Vad är det för kött i burgaren ? Nöt, fläsk eller blandfärs?:D

2012-03-13, 20:09:16
Lotta

Såg Something Borrowed (ganska kass rulle) förra veckan om ett gäng New Yorkers, ena killen flyttar till London och när bästa kompisen sen kommer och hälsar på har hon en flottig påse med burgare från shake shack med sig till honom - då tänkte jag på dig!

2012-03-13, 20:17:03
Hemsida: http://ltothe8.blogg.se/
CJ

Den där ekorren - dagens sötaste! :)



SVAR: Tusen tack! Kul med en ritplatta, har själv tänkt att investera i det faktiskt. Vilken grym handstil du har, jag som hoppades på att få namnet på typsnittet, haha! Kram!

2012-03-13, 22:52:04
Hemsida: http://cjs.blogg.se/
Liza Ellisson

ÅH, Nyc ser underbart ut. Jag åker dit för första gången på tisdag. Har du några tips om vad man måste se/göra ? och Vet du någon bra secondhand/vintage affär ? :D

2012-03-14, 09:43:12
Hemsida: http://miissapriil.blogg.se/
Veronica

Vad fotar du med för kamera? :)

2012-03-14, 15:51:08
Hemsida: http://mistylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback