Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lite skönhetstips

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Jag är ganska dålig på skönhetsprodukter och använder inte så många. Typ, tvättar ansiktet med tvål varje kväll och smörjer in ansiktet med bodylotion. Inte så bra, jag vet.

Men jag måste tipsa om den här hår leave-in hårkuren som jag har börjat använda, Chroma Riche från Kerastase. Jag fick den för några månader sen men har liksom glömt bort att prova det. Mina hårtoppar är världens mest slitna efter förr-förra sommarens blekningar och när jag tvättar det blir de alldeles sträva och megatorra. Men när jag lägger i det här, som är någon slags olja, så blir håret helt otroligt mjukt och fint. Nästan som att det vore friskt igen!


Marie

Tack för tipset!! Ja jag har förstått att man inte håller på så länge hehe.. Underbart vårväder i Sverige just nu, så det är bara att ta sig ut o kämpa :) tack igen!!

2012-03-02, 17:38:10
Hemsida: http://mariesmoviezone.blogg.se/
Anonym

såg du coldplay i times square idag?

2012-03-02, 21:58:15
sara

jag har oxå förstört mitt hår med blekningar och efter att jag använt den här oljan så känns mitt hår faktiskt lite bättre!

2012-03-04, 17:32:06
Hemsida: http://germanottas.devote.se
Skönhetstips

Jättebra skönhetstips! Hårinpackningen från Kerastase är en mirakelprodukt för håret.

2012-04-20, 11:50:04
Hemsida: http://skonhetstips.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback