Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The things I would do

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Har världens segaste dag idag. Sjukt trött och har legat under täcket 90% av tiden. Det är väl okej ibland, men nu måste jag snart pigga upp mig själv eftersom jag ska träffa Karin (inte roomie-Karin) för middag. Tänkte ta en tur förbi Zara i stan innan dess också, se om jag kan fynda något på rean.

Mitt nya år har börjat med den sedvanliga rutinen för mig: äta nyttigt under veckan och onyttigt på lördagar. Men eftersom jag proppat i mig oändliga mängder sötsaker under jul börjar jag få lite abstinens. Åh, jag hade kunnat döda för en stor, fet godispåse just nu. Men nej, disciplin är vad som gäller. Får nöja mig med äpplen och russin fram till lördag.


Emelie

Ja, usch, jag med! :/ Är så himla sugen. Men jag har fredagar istället för lördagar så bara idag och imorgon kvar sen blir det en godispåse minsann :)

2012-01-11, 15:52:28
Hemsida: http://fineprint.blogg.se/
Sara

Men läskande bild då!! :(((

2012-01-11, 19:10:49
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/
thea

känner igen mej. det jobbigaste är att jag har 2 oöppnade chokladaskar hemma, som jag fått från jobben..............man kan ju inte slänga dom...förresten, hittade hit för att en fin människa kommenterade mitt inlägg: theaholmqvist.blogg.se/2012/january/det-har-ar-for-alla.html#commentdin blogg inspirerar mej. en dag ska jag också vandra runt i new york!

2012-01-11, 21:39:08
Hemsida: http://theaholmqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback