Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tors kväll

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Det är sånt riktigt myspysväder här just nu, åska och regn och rusk. Perfekt när man behöver komma ikapp med pluggandet lite (även fast man inte kan säga att jag varit så speciellt effektiv idag). Det lossnar inte riktigt för mig i en case study som jag ska skriva till nästa vecka i Fashion Marketing och sånt psykar alltid ut mig. Den handlar om online-retailern Gilt Groupe och vad de behöver göra för att hålla sig kvar i toppen även i framtiden. Det ska inte vara så svårt, men ibland får man stopp i hjärnan bara. Nåvällllll, får hålla tummarna att det släpper.

Imorgon blir det Oscar de la Renta hela dagen, ska bli skoj. Man kan ju alltid hoppas på att någon av cheferna är judiska så att vi kan sluta tidigt nu när det är Rosh Hashanah och allt, hade varit skönt att komma hem och få lite saker gjort.


Mr de la Renta med modeller, 1972. Sjukt att han jobbade redan 18 år innan jag föddes!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback