Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Taxipanik

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Jag freakade lite när jag och Elli skulle åka hem från festen ikväll. När vi hoppade in i taxin sa chauffören att han skulle stanna runt hörnet för att hämta något papper. Fine by us, tänkte vi och lät honom köra vidare. När han sen väl hoppade av fick jag någon skum känsla av att något var fel. Försökte öppna dörren men den var LÅST, och sen såg jag att där hans taxi-ID ska sitta var det helt tomt, och det gjorde mig orolig. Jag vet inte varför men min första tanke var:

"Han kommer spränga taxin med oss i den".

Överreaktion? Med 99.9% säkerhet, men jag sa det ändå till Elinor vilket i sin tur gjorde henne nervös. Så vi lyckades med lite möda öppna upp låset i framsätet och sprang därifrån, med taxin ståendes på gatan utan förare. Ingen aning om varför jag blev så rädd, men man vet ju faktiskt aldrig! Sjukare grejer har hänt och ibland är det bara lika bra att ta det säkra före det osäkra - även om det känns lite löjligt efteråt.

Alexandra Kjellman

Men usch så hemskt! Jag hade nog gjort samma sak om jag var ni!

2011-11-13, 09:20:27
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Emma

Hej sofie! Vill först säga att din blogg är super! Tycker att New York är världens bästa stad så den här bloggen är väldigt bra. Det är snart dags att välja gymnasium för mig och jag har lite panik över det. Jag har ingen aning om vilken linje jag ska gå. Men min dröm är att flytta till New York och läsa samma linje som du gör på FIT. Så min fråga är vilken linje du gick på gymnasium, eller vilken linje man behöver läsa för att komma in på och kunna läsa Fashion Merchandising Management? Kram!

2011-11-13, 10:53:53
jessica

ååååhhh, shiieeet va läskigt xO

förstår dej, jag hade nog oxå fått lite panik!

men de va ju tur att ni lyckades komma ut för vem vet vad som kunde hänt!

2011-11-13, 13:02:22
Hemsida: http://plumbob.blogg.se/
Anonym

gud. bra att ni hoppade ur, man ska alltid lite på sin magkänsla!!

2011-11-13, 18:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback