Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

It's Friday

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Hola bandola,
Dagen på OdlR var superbra, kände mig väldigt uppskattad av min chef. Varför? Jo för att:

1. När jag och två andra interns skulle gå iväg på och hon mötte oss i trappan sa hon "Hold on one minute" och sprang iväg för att sedan komma tillbaka med sitt kreditkort och säga "Here you go, it's my treat". Aaaw, så himla snällt.

2. Det första hon sa imorse när jag träffade henne i kön för att köpa kaffe var att hon väldigt gärna vill att jag kommer tillbaka nästa termin också. Jag sa att självklart vill jag det, om de behöver mig. Då sa hon "Oh God yes, I'd want you here everyday if it was possible!"


Så, kul-kul dag! Nu måste jag plugga (döda miggggg) och sen ska jag nog lägga mig och kolla på någon film eller något. Tyvärr blir min fredagkväll inte roligare än så, men vill man kunna göra något skoj imorgon är det så det får bli.

By the way, hittade den här videon hos Johanna. Det är från FITs skolcafeteria där dansteamet gör en flash mob. Lite kul! Jag gick faktiskt i samma jazzdansklass som några av tjejerna i videon, man kan väl säga att de är snäppet vassare än mig på det..

Alexandra Kjellman

Åh, så kul!

2011-11-12, 08:38:08
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
linn

Grattis, vad kul! Chefer är som bäst när dem är glada och uppskattande (är det ett ord?)

2011-11-12, 17:54:51
Hemsida: http://sunshinestories.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback