Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

I want to travel

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
De senaste dagarna har jag haft ett så otroligt sug efter att resa. Jag vill äta god mat och dricka vin i Toscana, åka skidor i Österrike, ligga på en strand på Bali, besöka Grand Canyon, åka på safari i Sydafrika. Tusen saker jag vill göra och det gör mig lite ledsen att tänka på att sådana saker ligger lite utanför vad jag har möjlighet till just nu. Att plugga heltid och bo i dyra New York ger varken tid eller pengar över till att upptäcka världen. Men ingenting är omöjligt, och jag har ju faktiskt ett helt liv på mig att resa efter skolan. Intalar jag mig själv..

En liten resa jag ska göra snart är åtmistone hem till Sverige. Martin har bjudit mig hem mig en vecka över Spring Break till honom i Stockholm, och det ska bli så himla mysigt! Jag hoppas att våren har kommit på riktigt då också så att vi kan sitta och njuta av solen.








Julia

Jag pluggar också heltid i en av världens dyraste städer och känner precis samma som du. SJUKT sugen på att resa. Men, livet är inte slut bara för att man börjar studera och det finns ju hur mycket tid som helst efter universitetet.

Sen får vi väl komma ihåg att vi bor i städer som andra sparar till att åka på semester till och utnyttja det mer. Lätt att glömma!

2011-03-09, 17:39:20
korven

själv lever jag samma fattiga studentliv fast i kalmar. Hade nästan dödat för att få bo i new york :)



klart vi kommer hinna resa en massa när vi pluggat klart, det handlar ju bara om prioriteringar!! :)



JAG VILL TILL DE VARMA DELARNA I ASIEN <3

2011-03-14, 14:24:46
Hemsida: http://enlitenkorv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback