Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hawaii & Rhymes

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Trots lite ändrade planer blev kvällen riktigt rolig. Istället för middag på La Gazzette blev det på en restaurang jag aldrig besökt, Hurricane Club. Den ligger på 26th och Park Ave och severar Hawaiiansk/pan-asiatisk mat som var hur god som helst. Speciellt deras krispiga sallad med apelsin är något ni måste prova om ni går dit, den var otrolig.

Efter maten blev vi upphämtade för att åka till 1Oak. Vanligtvis kan det stället, trots sitt rykte, vara ganska segt. Åtminstone innan klockan tre, då folk brukar ha den klubben som slutdestination för kvällen och det därför inte är något folk innan dess. Idag var det annorlunda dock. Mycket folk, rolig musik, härlig atmosfär. Vi stod och dansade på sofforna i flera timmar tills jag fick så ont i fötterna att jag inte orkade mer. Kom hem nu för en stund sedan, trött men gald efter en kul kväll.

En kul grej. Precis när jag gick ut för att ta en taxi möttes jag av en stor, svart kille med bling-bling runt halsen på väg in in klubben. Tyckte jag kände igenom honom, men det var inte förrän han började prata med vakterna och de kallade honom "Buzz" som jag kom på att det var Busta Rhymes. Stod en sekund och funderade på om jag skulle gå fram och säga att en av hans låtar - What's Happening med Method Man - är den som fick mig att se fram emot att flytta till New York som mest i höstas. Lät dock bli, kändes inte riktigt som rätt läge (fast vem försöker jag lura, jag hade aldrig vågat ändå).


Karin, blogg.se

Hej Sofie! Jag hittade ingen mailadress till dig så hoppas att du hinner se det här nu:) Jag tycker att din blogg är supersnygg och roligt att följa och jag skulle vilja ha den som veckans blogg på blogg.se:s startsida nästa vecka. Vad säger du? Ställer du upp? Hör av dig till mig så snart du bara kan så skickar jag över några frågor:) Trevlig helg! Hälsningar Karin, blogg.se

2011-03-26, 13:06:15
lindAh

Känner igen dig, vet dock inte från var. Men busta rhymes låten är itne gjord med xzibit utan method man. Om de är något jag kan så är det hiphop låtar :D

2011-03-29, 11:32:52
Hemsida: http://lindahbadom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback