Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Inte den bästa av dagar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jaha, då satt man här. På väg hem från Stockholm, i en buss som är alldeles för varm och luktar skumt. Har druckit upp typ hela min Ramlösa vilket innebär att jag snart måste gå på den trånga toaletten längst bak i bussen, som förmodligen luktar ännu värre. Och visst, jag har internet men sätena är så trånga att jag får sitta med datorn upp på bröstkorgen och dessutom dör uppkopplingen stup i kvarten. All mat jag tog med mig (Pressbyrå-smörgås och kanelbulle) har jag redan ätit upp. Det är fem timmar kvar.

Ber om ursäkt för lite bitter stämning, men att åka ifrån en pojkvän man inte kommer se på flera månader kan göra en människa lite halvsur. Ni förstår säkert.

Skitdag.

linnéa

hej! jag gillar verkligen din blogg, du verkar som en skön tjej :) men din design är väl lite dyster, har du funderat på en grym header eller lite ljusare färgsättning på bloggen? kramar!

2011-01-24, 16:42:21
Hemsida: http://idalinneawass.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback