Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

IKEA-fri dag.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Vaknade för en liten stund sedan. Mår bra men har typ brus i öronen efter den höga musiken igår. Vi åt först middag på Abe's, sen gick till SL och sist One Oak. Det har varit rätt mycket samma ställen den senaste tiden, men jag har alltid kul där med tjejerna så varför inte? Eftersom det är Fashion Week här nu kryllade alla ställen av modeller. Man känner sig rätt liten när man själv är huvudet kortare än de flesta. Tänk om det fanns ett sätt att förlänga benen..

Ännu en Gossip Girl-personlighet var på SL och följde senare med oss till One Oak; Matthew Settle, han som spelar pappa till Dan och Jenny. Det blev lite löjligt faktiskt, när en 40+ man går till en klubb helt själv för att stöta på småtjejer. Han kändes väldigt långt ifrån den hel-yllekaraktär han spelar i serien.

Idag var det bestämt att vi skulle åka till IKEA men alla har bangat så jag sitter här och är lite uttråkad. Såg fram emot att inhandla lite svensk godis, äta köttbullar och köpa söta grejer till mitt nya rum (berättar om detta senare). Nu ska jag istället gå till Borders bokaffär och köpa en presen till Tord som jag ska träffa ikväll. Jag har klurat ut något som jag gärna vill ge honom, som betyder något för mig och uttrycker min tacksamhet för att han är så underbart snäll hela tiden. Förhoppningsvis är det något han inte redan har.

 


zeppa

huga... oskuldsfull är det sista jag tänker på när jag ser detta ansikte... stämmer mer med: "håll i trosorna"

2011-02-13, 19:23:39
Anonym

Eh, jo, förstår att du blir upprörd på det.

Han stötte ju aldrig på dig, eller hur?

2011-02-13, 23:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback