Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Andrej Pejic

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jag läste en artikel om den här mannen och blev helt hänförd. Andrej Pejic är en australiensk modell som blivit ett riktigt stjärnskott i modeindustrin. Alla vill anlita honom, till både herr- och damvisningar/kampanjer, tack vare hans androgyna utseende. Men det är inte det som jag tycker är hans speciella appeal. Det som är fascinerade är hur hans utseende varken är feminint eller maskulint, men samtidigt så mycket av båda. Det går inte att sätta ett kön på honom, utan tanken som dyker upp i mitt huvud när jag ser honom är helt enkelt "människa". En människa med trollbindande vackert utseende och karisma. Se den 11 minuter långa mini-dokumentären om Andrej som jag länkar längst ner i inlägget för att få lite mer inblick i hans liv. Som sagt, fascinerande.

Andrej för i-D Magazine



Andrej i finalkläningen för Jean Paul Gaultiers haute couture show 2011




neli

jag sökte upp lite mer information om den här andrej =) och han heter andrej pejic inte pecij.. och han kommer ursprungligen från serbien =)

2011-02-16, 19:00:56
Hemsida: http://iamsofashion.blogg.se/
Sofie Lundberg, NYC

woops. lite stavfel, tack för hjälpen! och ja, han är från serbien men har bott i australien sen han var liten, så han räknas som australienare :)

2011-02-17, 03:03:43
Hemsida: http://lundbergsofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback