Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

FIT eller LCF?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Oj oj oj vad det har hänt grejer idag. Är helt snurrig i huvudet efter all stress och nervositet. Imorse såg jag ett mail jag fått vidarebefodrat från chefen (ja, CHEFEN!) på FIT i New York som berättade att den ansökan jag skickade in i december inte hade blivit klar förrän i slutet på mars, vilket innebär att jag missat att bli antagen till höstens kurs. Otroligt irriterande. Men sen erbjöd hon mig en annan grej; att jag kunde ta samma kurs i kvälls/helg-format till hösten. Jag läser alltså lika mycket credits och i samma takt som dagskursen, bara det att jag läser på lite andra tider. Så jag ringde till chefens assistent, Arlene, anmälde mitt intresse och hon ska nu skicka alla nödvändiga dokument till mig.

Och det är här det börjar snurra till sig i huvudet på mig. Ska jag ta den här chansen, plugga heltid men på kvällar och helger för att sedan söka till vanliga dagskursen? Eller ska jag ta det säkra kortet med London, där jag vet att jag har boende och nära hem?

Jag har mycket att tänka igenom.

Caroline Zachrisson

Ta chansen i NEW YORK! Du kommer alska det! London kommer alltid finnas kvar nara hemmet men NY ger dig chansen NU! :) Do it!!

2010-05-10, 23:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback