Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Woopsie daisy

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Från snöstorm till strålande sol på mindre än 24 timmar. Ganska imponerande. Jag älskar kombinationen sol och snö, det påminner mig om när vi bodde i Österrike och man satt och solade på toppen av Schmittenhöhe med en coca-cola och gulashsoppa. Förhoppningsvis åker jag dit igen i mars/april i år med familjen, var alldeles för längesen sist.

Om en stund ska jag träffa Jasmine och Johanna. Vi tänkte åka och fika någonstans, om det nu finns någonting öppet i Båstad idag. Har inte träffat någon av dom på evigheter så det ska bli jättemysigt.

Senare ikväll ska vi äta hamburgare här hemma hos Martin och eftersom vi försöker vara lite nyttiga ska jag och han baka "Oopsie"-bröd. De består av väldigt få ingredienser - och inget mjöl:

Recept
Ca 6 st oopsies
3 ägg
Ca 85-100 gram philadelphiaost
Lite salt.
Ev. lite bakpulver.

Ska bli intressant och se hur de blir. Jag förstår inte ens hur de kan bli fasta med den ingredienslistan men om man ser bilden nedanför ser de ju faktiskt väligt aptitliga ut. Time will tell.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback