Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bra dag. Sen lite dålig. Men sen bra igen.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Gjorde min Anna Dello Russo-presentation idag, gick helt fantastiskt bra faktiskt. Väldigt avslappnad och mysig atmosfär att presentera i, så det kom väldigt naturligt alltihop. Jag älskar min lärare i Intro to Fashion Industry, hon är helt underbar. Så snäll och intresserad av alla sina elever, man känner sig verkligen sedd som en individ - till skillnad från andra klasser man har (typ Macroeconomics) där läraren inte orkar besvära sig med att ens lära sig elevernas namn utan hänvisar till alla som "the student".

Anyways, jag skull egentligen gjort min presentation nästa vecka men bestämde mig för att köra idag, så det är en grej att kryssa av från den evighetslånga to-do-listan. En annan grej jag avklarade idag var mitt första final exam; i Advertising and Promotion. Provet var lite av ett skämt (orkar inte förklara hela historien, men kort sagt är vår lärare allt annat än konventionell) så jag la inte någon energi på det, men skönt att det är klart.

Nu i kväll var jag och Elli hemma hos Filli och Karin för en baka-lussekatter-och-plugga-kväll. Det var min inhandling av baking needs-episod som var den dåliga delen av dagen, tydligen är det helt omöjligt att hitta normala ingredienser i den här staden och kånkande på två datorer, lite skolböcker och iklädd en stor dunjacka gör det hela lite värre. Men så fort vi kom hem till flickorna på Carmine Street blev allt himla mysigt och trevligt. Fick inte så mycket pluggande gjort, men för att quota min söta Karin; "Vad gör det om hundra år?"

Lussebullarna blev bra trots brist på saffran och nu är jag en klad hest i en mjyk seng. Godnatt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback