Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Stockholm

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Sitter just på bussen till Stockholm. Jag har fått låna en lägenhet på Karlaplan av min mammas väninna och det är perfekt eftersom ambassaden bara ligger ett stenkast därifrån. Med tunnelbana hade jag nog bara tappat bort mig ändå. Extremt viktigt att jag inte kommer sent på torsdag. Tänkte försöka vara där en halvtimme tidigare bara för att vara helt på den säkra sidan.

Hur beter man sig egentligen mot ambassadfolk? Jag är inte nervös, men borde jag vara? Jag antar att de inte nekar mig till att gå på skolan, men man vet ju aldrig. Kanske träffar någon som har en riktigt dålig dag. Får försöka le och se så glad ut som möjligt så går det nog bra.

Idag kom en kvinna från New York in i butiken. Hon är väninna med mammas väninna och jag mailade henne för några dagar sedan angående barnvaktsjobb i New York. Hon verkar jättetrevlig och ville jag skulle maila mitt schema när jag får det. Hon bor i Soho och förhoppningsvis är det där i närheten jag kommer bo också, så det hade varit perfekt. Hon har tvååriga tvillingar, en flicka och en pojke. Flickan heter Sofie som jag. För jobba behöver jag verkligen göra. Hellre slita lite extra och ha råd att göra roliga saker några gånger i veckan, än att slappa men äta nudlar varje dag till middag. Dessutom tror jag barnpassning kan vara ett bra sätt att skaffa sig kontaktnät. Ofta har svenska familjer bosatta i New York det bra ställt ekonomiskt, och känner folk i olika branscher som man bli introducerad till. Man får ta alla möjligheter som ges!

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback