Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Morgondrama!!

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Vi kunde inte låta bli utan jag, Sofia, Sandra, Ella och Julie åkte in till Edinburgh igår för en liten shoppingtur. Princes Street är den största shoppinggatan i stan, och även om den inte är speciellt stor jämfört med många andra så fanns det mycket att välja på. Det är kul att shoppa när allt är snäppet billigare än i Sverige och det finns många snygga kläder! Jag försökte verkligen hejda mig själv men fick ändå med mig fyra grejer hem (1000 kr fattigare). Måste börja skärpa mig nu när jag lever snålt studentliv. Men men, terminen har inte riktigt börjat än så det räknas inte.

Imorse trodde vi att vi skulle ha vår enrollment, så klockan elva gick vi bort till byggnaden för International Management and Languages. Problemet var bara det att det inte är DEN kursen vi ska läsa, utan vår heter BARA International Management och har enrollment imorgon i en helt annan byggnad. Så det var bara att gå hem igen. Sandra stackarn, som kom några minuter senare än oss, förstod inte riktigt att hon kommit fel så hon skrev in sig där och upptäckte inte förrän efter ca en halvtimme att det inte var rätt kurs :)

Efter det förskräckliga dramat på morgonen (mmhm..) gick vi hem till våra rum och sov i några timmar. Tror de första dagarna här har tröttat ut våra kroppar och sinnen, så några timmars extra sömn behövdes. Vi orkade inte heller göra någon mat så jag och Sofia beställde kinamat för delivery. Fick typ två kilo mat, så vi gav resterna till Rory.

Ikväll ska jag inte göra någonting annat än ta det lugnt. Sitter just och kollar svenska Idol på TV4.se och ska kolla film sen. Bara mysa i mitt rum helt själv, tror det kan behövas. Sooooova länge.


På vår shoppingtur. Slottet i bakgrunden


Ella-Bella


Slottet i närbild. Ser ut som ett sånt det bor spöken i.


Julie (som kommer härifrån) visste inte vad den här byggnaden hette eller är/var till för så den är lite av ett mysterium. Men väldigt stor och svart är den.


1. Väska från River Island 2. Mjuka tofflor inför den kalla vintern, Topshop 3. Linne från Topshop 4. Klänning med kavajstuk, Topshop.. och så Björne


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback