Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sol i Edinburgh

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Lite shopping i stan idag igen, fast denna gången mest present åt min syster Louise som fyller 18 i övermorgon. Vi åkte in vid ett-tiden, åt en jättegod lunch på en italiensk restaurang Bella Italia (jag åt panini med mozzarella och kyckling) och sen en shoppingrunda. Träffade även mina grannar från Sverige, Annika och Lars i gamla stan en kort stund. Vi har haft alldeles underbart väder hela dagen, ca 20 grader och strålande sol. En perfekt dag att åka in och se lite till av Edinburgh. Varje litet hus i staden har sin egen karaktär och historia. Om man står på North Bridge ser man också hur den skotska slätten med dess kullar och berg breder ut sig precis efter stadens slut. Jag har nog aldrig varit i en stad som känns så kulturell och historierik som denna. Och än har jag knappt sett en bråkdel.

Bilder från i veckan:






Bilder från idag:





(lite suddig)


Idag ska jag ta det alldels väldigt superlugnt. Har lite huvudvärk och jag tror det är kroppens sätt att skrika till mig "Sofie, SKÄRP DIG!". Mina grannar var här alldeles nyss utklädda för ett Toga party (i lakan de tagit från sina sängar) och ville att jag skulle va med.. Hmmm, nej. Men ett kort tog jag av dom i alla fall. Så där kan ni se hur mina kära grannar ser ut:



Nu är det Project Runway time!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback